A11

A e dinit se ju mund të keni FALAS një kopje të librit “Ekstra Virgjëria – Bota Madhështore dhe Skandaloze e Vajit të Ullirit.” të autorit TOM MUELLER?
Për këtë ju duhet vetëm të paraqiteni pranë zyrave të AAC-Lushnja. Adresën e gjeni në faqen tonë të internetit: www.aac-l.org/regional-offices
Gjithashtu këtë libër të përkthyer me mjeshtëri në shqip nga Fjorentina Jorgji, botuar nga shtëpia botuese “Bota Shqiptare” dhe mundësuar nga USAID/Albania mund ta merrni në adresën tuaj kundrejt tarifave të postimit duke përdorur portalin e Botime Shqip:www.botimeshqip.com

tạp chí gia đìnhtạp chí mẹ và bémẫu nhà đẹpgiọng hát việt nhí 2014download wordpress themes freedownload wordpress plugin freedownload magento themes free

Search